WaterWipes

 

Heerlijke vochtige doekjes voor je kleintje zonder chemische producten, wat wil je als ouder nog meer ?

Omdat onze kleintjes een gevoelige huid hebben is het belangrijk dat we hier met zorg mee omgaan, daarom zit in de vochtige doekjes van WaterWipes enkel 99,9% water en 0,01%

( een kleine druppel ) fruitextract. Doordat er geen chemische producten in de vochtige doekjes zijn gebruikt helpt het ook luier uitslag te voorkomen, want hoe vervelend zijn elke keer die rode billetjes van onze kleintjes.

 

Wij mochten WaterWipes testen en hebben dit ook zeker met plezier gedaan, geen vies geurende doekjes maar doekjes maar weinig tot geen geur. Tijdens het doorkomen van de tandjes bij Boyd is het bijna onmogelijk om rode billetjes tegen te gaan, helaas gingen ze billetjes ook vaak open. Gelukkig hadden we voor deze tijd kennis gemaakt met WaterWipes en verzachte dit de pijn. Daarbij vond ik het ook een fijn idee dat er in de open plekjes niet allemaal vieze chemicaliën kwamen.

 

Zelf ben ik ook onder de indruk van WaterWipes, mijn gezicht is best gevoelig en het eraf halen van make-up is hierdoor niet altijd even prettig. Sinds ik de vochtige doekjes van WaterWipes gebruik is me huid een stuk rustiger, erg fijn zonder gekke rode plekken de deur uit te kunnen als ik een keer geen make-up op heb.

 

WaterWipes is te verkrijgen bij : Etos, Plein, Greenjump.nl, UnlimitedHealt, De online drogist, Drogisterij.net, ecomondo.nl, BigGreenSmile.nl en bij internet drogisterij.

 

Vrijdag 21 juni '19

Reactie plaatsen

Reacties

Samantha
5 jaar geleden

Hele leuke blog.
Wij hadden deze toen ook geprobeerd en waren erg fijn. Idd geen rare geur eraan.
Wij doen natuurlijk mee met de winactie

Kelly
5 jaar geleden

Weer een leuke blog! Wij doen mee voor Astrid ! 😂

Josje
5 jaar geleden

Leuk om te lezen! Heb er nog geen ervaring mee, maar ga het nu zeker proberen.

Kimberley
5 jaar geleden

Wat fijn dat je zon goede ervaring hebt met deze billendoekjes. Zelf ben ik ook aan het oriënteren welke doekjes het fijnst zijn om te gebruiken. Je verhaal over rode billetjes is hier helaas een bekend iets. Wellicht is waterwipes wel de oplossing voor ons!

Cindy
5 jaar geleden

Super handig!! Ik doe mee :)