Mijn eerste 100 woordjes – 100 dieren

 

Van V-tech kreeg Boyd het te gekke 100 dieren boek, onwijs leuk want Boyd begint nu echt woordjes te leren. Zoals we ondertussen zijn gewend van Boyd moet alles direct “open”, toen hij dit boek zag moest dit dus ook. Mama open Boyd…

 

Boyd snapte er in eerste instantie niets van want het was een boek maar niet met echte papieren bladzijden zoals hij gewend is. Zodra Boyd de knopjes op het boekje zag was het wel direct “aan mama aan”, uiteraard zijn we direct samen op de bank geploft om het boekje te gaan testen.

 

Oh kijk mama diertje, ja liefje en er staan nog veel meer diertjes in.  Dieren van de boederij tot dieren uit de savanne maar ook de meer bekende diertjes uit huis en uit de tuin!

 

Ondanks er op de bladzijdes geen knopjes zitten kan je er wel op drukken ( dit was wel erg interessant ). Op het boekje zitten 3 functies: “ het boekje” : zodra je op een dier tikt verteld het boek welk dier dit is, “ het vergroot glas “: deze verteld alle dierenweetjes en het “muzieknootje” deze laat de geluiden horen die het dier maakt ( of een grappig geluidje ). Ook zit er op het boekje een sterren toets, als je op deze drukt krijg je leuke muziekjes.

 

De volume van het boekje kan je ook aanpassen in 2 standen en zo kan je ook de taal veranderen van Nederlands naar Engels, van de Engelse taal hopen wij later nog veel plezier te hebben.

 

Het fijne van dit 100-dierenboek is dat hij zichzelf uitschakelt als er enige tijd niet mee gespeeld/geleerd word.

 

Advies leeftijd:1,5 tot 4 jaar

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.