ZoomiZooz – Klim & Verken Boomhuis


Boyd kreeg ongeveer 2 weken geleden een pakketje van v-tech en het enige wat mama dacht was : Wooow wat een grote doos….

Eenmaal uitgepakt wou ik eigenlijk nog foto’s maken maar kreeg hier bijna geen tijd voor, Boyd riep maar : “open, open, open”. Na dat ik een snelle foto heb kunnen/mogen maken van Boyd en het mooie speelgoed kreeg die dan toch zijn zin.


Ondanks het speelgoed voor Boyd was, was ik zelf in me element want het in elkaar zetten hiervoor blijft altijd leuk.

Toen die in elkaar stond en alle stickertjes op de juiste plek zaten kon het speel plezier voor Boyd beginnen, maar niet voor dat hij dit even samen met mama had uitgepakt.
Ondanks dat wij weten dat tot nog al het v-tech speelgoed goed aanslaat bij Boyd is het toch keer op keer spannend hoe die reageert op iets nieuws.

Ik denk dat we kunnen zeggen dat dit tot nu het meest grote succes is geweest, al 2 weken lang is Boyd niet weg te slaan bij het boomhuis.


Het ZoomiZooz Boomhuis is zoals bekend van v-tech weer van goede stevige kwaliteit, ik blijf dit toch iedere keer benoemen omdat ik dit heel belangrijk vind.

Boyd kan ruig met speelgoed omgaan en keer op keer bewijst v-tech dat het met hun speelgoed gewoon kan ( zoals ik vaak zeg het speelgoed van v-tech is hufter-proof ).


Ook het ZoomiZooz Boomhuis is leerzaam, zo vraagt het boomhuis om bepaalde diertjes te plaatsen op de zoomi-sensor.

Als je een diertje op de zoomi-sensor plaatst vertelt het boomhuis welk diertje het is en zijn er leuke melodietjes die uit het boomhuis komen.

Buiten alle leerzame geluidjes en melodietjes is het boomhuis ook goed voor de motoriek, zo ziet er een liftje voor de diertjes die je omhoog moet duwen of een knop om de diertjes van de glijbaan van het boomhuis te laten glijden eenmaal beneden zitten de diertjes onder het boomhuis verstopt en deze komen weer tevoorschijn als je op een grote rode knop drukt.


Leren en spelen daar weet v-tech wel raad mee.
Wist je dat als je de handleiding kwijt bent of hebt weggegooid je deze altijd weer kan vinden op de v-tech website, onwijs handig om te weten mocht je het uit elkaar gehaald hebben en niet meer weten hoe het in elkaar moet of als er iets anders mee aan de hand is.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.