Bla Bla Blocks

 

Een vrolijke trein met veel vrolijke kleurtjes gaat vanaf nu Boyd een hoop nieuws leren, want deze leuke trein die praat.

 

Hoe werkt deze leuke trein dan?

Je stopt een blokje in het elektronische gedeelte van de trein en dan spreekt de trein uit welk blokje erin stopt. Bij de trein zitten standaard verschillende beroepen en de cijfers van 1 tot 10, de blokjes hebben 2 kanten aan beide kanten is iets anders afgebeeld.

 

Wij mochten de trein uitproberen en dat bracht een hoop plezier. Daar waar mijn man dacht dat Boyd er voorlopig nog niet aandachtig mee zou spelen bewees Boyd het tegenovergestelde, uren speel plezier en veel gelach. Als we de trein uit hebben staan gaat Boyd ermee door het huis en staat die aan dan gaat Boyd de blokjes bouwen en stopt de de blokje erin of trekt ze eruit.

Natuurlijk kon ik het niet laten om direct een uitbreidingsset te kopen, maar er is zoveel keuze.

Voor nu koos ik ervoor om het alfabet erbij te kopen die vond ik voor de komende tijd het meest leerzame.

Hierbij zitten ook extra bouwblokken, hiermee kunnen we binnenkort ook leuke diertjes bouwen.

Van de Bla Bla Blocks is een hele leuke lijn te koop.

 

Elektrische sets:

De trein

De vrachtwagen

Het speelhuis

Dieren

Aanvullende sets:

Voertuigen  set

Slimme blokken set (alfabet)

Dieren set

 

Wij verwachten dat Boyd hier de komende jaren nog heel veel plezier van zal hebben. Ook gaan wij de blokken zeker bewaren voor wanneer hij op school het alfabet zal gaan leren, zo kunnen wij thuis ook extra oefenen.

 

Wij raden deze leuke sets zeker aan vanaf 1 jaar tot zeker een jaar of 6, waarom tot deze leeftijd? Omdat ik zoals hierboven al vermelde vind dat deze blokken ook zeker handig zijn om het alfabet te leren.

 

Maandag 17 juni 2019

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.