VTech Sorteer - Leer Recycletruck 

Een onwijs leuke vuilniswagen, met lichtjes en geluid. Het leuke aan deze vuilniswagen is dat de kinderen er ook op kunnen zitten en zo door het huis kunnen racen. 

 

Met de aan en uitknop regel je ook het volume op 2 standen, daarnaast bevinden zich de toeter en de "sleutel” en boven de vormenstoof 12 leerzame knopjes die je ook weer op 4 verschillende standen kan laten afspelen liedjes, vragen, recycle tips en de benoemingen van wat er op de plaatjes staat. 

 

Op de vuilniswagen bevind zich aan de zijkant  een vormenstoof, door de vormpjes er door te drukken word er vertelt wat je erdoor hebt gedrukt glas, papier of GFT. Van alle 3 de soorten zitten er 2 vormpjes bij (in totaal 6). De vormpjes die je er via de vormenstoof doordrukt kan je aan de achterkant van de vuilniswagen via de laadklep uithalen.

 

Aan de voorkant van de vuilniswagen bevindzicht een laadbak, hier druk je via de onderkant de vormpjes in of leg je er via boven in en kiep je met een simpele beweging de vuilniswagen in. Ook na deze handeling kan je de vormpjes er via de laadklep weer uit halen.

 

Buiten de mooie vrolijke kleuren om van deze mooie vuilniswagen is die ook gemaakt ui 90% gerycycled plastic, leuk voor de kinderen en goed voor het mileu. 

Adviesleeftijd 1,5 tot 3 jaar echter speelt Boyd (4jaar 108cm) er ook met een hoop plezier mee. Let wel op de vuilniswagen kan een max. van 20KG dragen. 

 

Het fijne is dat als er even niet mee gespeeld word dat de vuilniswagen zichzelf uitschakeld, erg fijn voor de batterijduur.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.