Toet Toet Mickey & Goofy

 

 

Pas ontvingen wij van V-tech te gekke nieuwe toet toet auto’s, dit waren niet zomaar toet toet auto’s maar de nieuwe Disney varianten.

Wij kregen Mickey Mouse en zijn grote vriend Goofy. Jullie begrijpen vast wel dat deze papa en mama het ook super leuk vonden toen dit binnen kwam, tenslotte bestaat dit al zolang dat wij hier vroeger ookal uren naar konden kijken.

 

Boyd heeft een super mooie auto garage van V-tech die meteen weer uit de kast kwam, waarom deze in de kast lag?

De laatste keer dat we hem in elkaar hadden gezet vond Boyd het nodig om hem steeds te slopen en waren we iedere 5 minuten bezig met alles weer op de juiste plek in elkaar te zetten.

Als een kind zo blij was Boyd, natuurlijk met ze autootjes maar ook met de garage in zijn ogen was ook dit weer nieuw speelgoed.

 

Tijd om te spelen!

Als een kind zo blij zat Boyd op de grond met ze nieuwe autootjes en de toet toet garage, glinsterende oogjes zo lief. Autooooo Toet Toet, mama kijk autooo.

 

Bij de Toet Toet auto’s van Disney druk je niet op het lachende gezichtje maar op de Disney figuurtjes, bij ons dus op Mickey Mouse en Goofy. Normaal gaan de gezichtjes waar je op drukt ook licht geven, bij de Disney toet toet auto’s zijn het niet de gezichtjes maar echt de koplampen hoe leuk is dat.

 

Vind jij Disney zelf stiekem nog heel leuk of is jou kleintje er helemaal gek van? Dan raadt ik zeker deze leuke V-tech toet toet autootjes in Disney stijl aan.

 

PS. normaal gesproken plaatsen wij foto's dat Boyd met het speelgoed aan het spelen is, tot nog is dit helaas niet gelukt wegens de afgelopen hectische periode met hem. Uiteraard zullen we deze foto's met de tijd nog toevoegen, hoop op jullie begrip.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.