Suede design

In deze onwijs leuke webshop vind je zoveel leuke dingen, en helemaal in onze stijl. Jawel het thema bij Suede design is zwart en wit, helemaal top want dit is zo onwijs makkelijk te combineren. Bedrukte kinderkleding ( van shirtjes tot romper en van slabbetjes tot tassen ), posters en kaarten, aftellen en beloningsposters, stickers ( voor op de muur, de ramen, de deuren en natuurlijk alle leuke kinderspullen en decoratie ). Ook kun je op de webshop het kopje “ FEESTDAGEN “ vinden, hieronder staan onwijs leuke producten die je kunt geven op bijvoorbeeld vader/moeder dag, juffen/meester dag of producten die passen bij bijvoorbeeld kerst en sinterklaas.

 

Wij kregen Boyd zijn naam voor op de muur samen met bliksem tekens, zijn naam hebben wij boven ze bedje geplakt en bij de bliksem tekens hebben we gekozen deze op witte stukjes papier te plakken en tussen de mooie poster/kaarten muur te hangen.

Ook kregen we heel veel leuke kaarten voor bij de poster/kaarten muur van Boyd, en eerlijk is eerlijk de kaarten zijn GE-WEL-DIG en maken het een mooi geheel.

Eerder kregen wij een oppas-strippenkaart, en wat is deze leuk. Je kan deze geven aan de kersverse ouders zodat jij op hun kleintje kan passen en hierbij de strippenkaart kan gebruiken, maar je kan ze natuurlijk ook aan opa en oma geven zodat hun hem kunnen inzetten als ze even tijd willen met hun kleinkind(eren).

 

Voor de toekomst hebben wij de beloningsposter klaar liggen voor als het tijd is om zindelijk te worden “ JOEPIE DE POEPIE “, deze gaan wij met liefde gebruiken en misschien kunnen we tegen de tijd wel een leuk cadeautje scoren bij Suede Design zelf als beloning hoe leuk zou dat zijn !?

 

Het contact met Suzanne ( het gezicht achter Suede design ) is onwijs fijn, ze denkt mee en luistert naar je wensen. Buiten al deze bovenstaande producten om doet Suzanne ook nog aan grafische ontwerpen en het maken van visitekaartjes tot folders, eigenlijk is ze dus van vele markten thuis. Dus heb je een idee ? Schroom niet en stuur Suzanne een berichtje.

 

Goed om te weten : je kan bij suede design ook cadeau bonnen kopen, leuk om te geven met bijvoorbeeld een babyshower of op kraambezoek.

 

ps. Toch iets meer van de kleur ? Neem dan snel een kijkje in de Sale hier staan wat kleuren items.

 

Donderdag 23 mei 2019

Reactie plaatsen

Reacties

Jaderiley2018
5 jaar geleden

Wat een gave producten, heel leuk!

Corine
5 jaar geleden

Heel gaaf de producten van suededesign en dat heb je mooi verwoord meis! Wij gaan zeker eens bestellen. ๐Ÿ–ค

Elin (baby.e.lin)
5 jaar geleden

We love black & white ! Heel erg leuk ! Liefs Elin en de mama

Vennanova
5 jaar geleden

Wauw heel erg tof! Leuk!

Teescha
5 jaar geleden

Wifey, leuke blog weer! En Suede Design is ook gewoon een toffe shop, de kwaliteit ook van de shirtjes bijv gewoon geweldig!!

Eline
5 jaar geleden

Tรจ gek shopje en helemaaaaal onze style ๐Ÿ˜๐Ÿ–ค!