Mijn Fopspeen

 

De standaard spenen en felle kleurtjes ook zo zat? Wij waren dit wel, opzoek naar iets leukers kwamen we mijnfopspeen tegen. Wat heb ik me ogen uitgekeken en werd ik blij toen ik zwarte en witte spenen zag.

 

Mijn Fopspeen heeft verschillende merken spenen: Baby Nova, Canpol, Classic, Dentistar, ESSKA, Lovi, MaxiBaby, Mininor, Nip, Nuby, Nuk, Philips Avent en Razbaby. Al deze spenen zijn te personaliseren met 6 verschillende lettertypes, je kan kiezen uit 1 regel tekst of 3.

 

Ook zijn er 3 soorten spenen: rond, symmetrisch en ortodontisch. 

 

Wij hebben gekozen voor 2x een setje van 3 spenen, natuurlijk kozen we voor witte en zwarte spenen maar ook voor een zachtgele en baby blauwe.

 

Buiten de spenen die je kan personaliseren zijn er ook standaard spenen en natuurlijk hele leuke speenkoorden die super mooi combineren met alle spenen, daarbij zijn er ook nog leuke speen-knuffeldoekjes deze zijn allemaal stuk voor stuk zo schattig.

 

Ik ben buiten de spenen om ook zeer tevreden over de klantenservices, het maakt niet uit hoeveel vragen je hebt ze worden allemaal stuk voor stuk netjes en eerlijk beantwoord.

 

Wist je dat MijnFopspeen ook te verkrijgen is in : Zweden, Denemarken, de Verinnigde Staten, Engeland, Zwitserland, Duitsland, Frankijk en België.

 

Op de site van mijnfopspeen kan je betalen met PayPal, visa, mastercard en iDEAL.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.