MAM Benelux

 

Een vrij bekend merk, dus des te leuker dat wij met hun mochten samenwerken. Met dit leuke merk hebben wij niet alleen de samenwerking voor een Blog-Review, maar mochten wij ook super leuk spulletjes in verschillende goodiebags doen.

 

Wat hebben wij uitgetest en wat vonden wij hiervan ?

 

Om te beginnen kregen wij hele leuke lepeltjes, hierbij zat ook een rond bewaar doosje zodat alleen het bovenste deel van de lepel erin hoefde. De lepeltjes zijn zo fijn, als ze te warm zijn verkleuren ze hierdoor verbrand de kleine zijn/haar mondje niet.

De lepeltjes hebben 2 formaten : een lange die je goed kan gebruiken om samen te leren eten doordat je hem samen met de kleine kan vasthouden en een korte bredere ideaal om je kleintje te laten leren eten.

 

Een tandenborstel, deze vond ik zelf erg prettig. Aan de tandenborstel kun je een speciaal rondje klikken, door dit rondje kan de kleine de tandenborstel niet achter in zijn/haar mond stoppen. Natuurlijk poetst de tandenborstel de tandjes ook fris en schoon, dit is niet geheel onbelangrijk.

 

Flessen, wij kregen meerdere flessen. Een normale “baby” fles waar Boyd eigenlijk iedere dag wel uit drinkt, voornamelijk vind hij zijn papfles erg fijn hieruit. Learn-to drinkfles, hiermee heeft Boyd nog wat moeite omdat het drinken er sneller uit komt dan die gewend is. Ook kregen we een hele leuke sport cup, voorlopig zal Boyd hier nog niet uit drinken maar die bewaren we goed voor de toekomst!

 

Speentjes met bijpassens speenkoord, deze konden wij helaas niet gebruiken. Daarom hebben wij hier ook andere mama’s blij mee gemaakt. Waarom konden wij deze niet gebruiken ? De speentjes zijn bol en Boyd neemt alleen de afgeplatte speentjes.

 

Bijtspeeltjes, hier kunnen we er eigenlijk niet genoeg van hebben. Sinds Boyd zijn tandjes en nu ook kiesjes opkomen is het een drama de pijn te kunnen verzachten voor hem. Voor al deze fijne speeltjes zat die dagen lang met ze vingers in ze mond, dit hoeft nu dus niet meer. Er zijn verschillende bijtspeeltjes te krijgen, wij hebben dus ook verschillende al uitgetest. Bite&Brush, zoals de naam het al zegt poets dit leuke speeltje meteen de tandjes tijdens het verzachten van de pijn, De cooler erg fijn want door het koude van het bijtspeeltje verzacht het direct. De speeltjes hebben mooie zachte kleuren en zijn makkelijk mee te nemen. Ook kun je ze fijn vast maken aan een speenkoord waardoor je ze niet zomaar kwijt raakt.

 

Wij vinden MAM BENELUX is super fijn merk, natuurlijk zijn er naast de producten die wij hebben uitgeprobeerd nog meer producten. Nieuwsgierig geworden ? Neem dan eens een kijkje op de website.

 

Dinsdag  25 juni '19

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.