KMDB

 

KMDB ofwel kleren maken de baby, en geloof me dit merk maakt dat helemaal waar.

 

Laten we vooropstellen dat iedereen zijn eigen kleding stijl heeft en iedereen wat anders leuk vind, wij zijn gek op stoere kleding met leuke teksten en vinden bijvoorbeeld Disney kleertjes weer wat minder. Natuurlijk heeft die echt wel wat kleding met plaatjes of pyjama’s van Disney.

 

KMDB heeft een hele eigen lijn en wij zijn hier echt helemaal verliefd op.

 

De teksten op shirts zijn erg stoer en gevarieerd, van patser tot chick dus ook je kleine dame kan in de leuke kleding van KMDB rond huppen. De teksten zijn verkrijgbaar op zwarte, witte en grijze shirts voor een lekker monochroom effect. Maar er zijn ook kleurtjes Aqau (blauw) en Salmon (roze).

 

Buiten de toffe bovengenoemde shirt zijn er ook nog wat specialere varianten, shirts met scheuren, een mooie “betonlook” effect en zelfs met een toffe honden opdruk erop. Natuurlijk verkopen ze niet alleen shirts maar ook toffe jurkjes, vesten, broekjes en hoe kan het ook anders te gekke accessoires zoals snapbacks en beanies.

 

Boyd ze kast heeft al een aardige KMDB-collectie en we zijn er zeker van dat deze nog uit zal breiden de komende tijd.

 

Begin 2016 is Priscilla Toppers “kleren maken de baby” begonnen als online webwinkel, dit is in 2017 uitgebreid tot een volwaardig kledingmerk KMDB. Vanaf dat moment is KMDB niet meer alleen online te koop maar ook in de winkels, via de site kan je kijken welke winkel bij jou in de buurt deze toffe producten verkoopt.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.