Kideas.nl

 

Zoals vele weten ben ik nogal verslaafd aan speenkoorden, via Instagram kwam ik weer een onwijs leuk shopje tegen “kideas.nl”. Als allereerst wonnen wij een superleuk speenkoord die wij zelf mochten samenstellen, hierdoor raakte wij gezellig aan de praat. Toen kideas.nl erachter kwam dat ik een lichte verslaving had aan het verzamelen van speenkoorden leek het zowel hun als ons erg leuk een samenwerking te doen. Zoals je wel kunt begrijpen hadden ze ons niet blijer kunnen maken, ik mocht zelf aangeven wat ik leuk vond maar liet me toch ook een beetje verassen.

POST !

Altijd leuk een pakketje te ontvangen waarvan je niet precies weet wat erin zit, maar liefst 3 speenkoorden met naam voor Boyd. In de kleuren zwart met zilver en mintgroen, wit en hout, een van de speenkoorden had een extra detail namelijk een bat man logo welke jongen houdt hier nou niet van?

Uittesten maar

Als wij weggaan nemen we voor Boyd altijd een speentje mee, natuurlijk gooit hij ermee en daarom zijn wij zo gek op de speenkoorden. Nu we nieuwe hadden kon ik weer meer combineren, altijd erg leuk.

Waar letten wij op bij speenkoorden? Zijn de materialen geschikt voor een kleine, kan er niets losgaan en natuurlijk de afwerking van de producten. Omdat Boyd best wild is en de speenkoorden niet alleen gebruikt als koord maar ook als speelgoed kwamen wij er al snel achter dat ze “hufter-proof” zijn. Ik kijk altijd aan het einde van de dag of er niet meer ruimte is gekomen tussen de kralen en of de knoopjes niet losser zitten, dit was gelukkig niet het geval. Ook erg belangrijk vinden wij het dat er geen schadelijke stoffen in de kralen zitten en kijken of vragen we dit altijd even na, gelukkig bij de speenkoorden van kideas.nl geen schadelijke stoffen dus blije ouders.

De mooie leuke speenkoorden zijn al te verkrijgen vanaf €6.95,- tot €12.95,- als je kiest voor een luxe uitvoering.

Kideas.nl verkoopt niet alleen speenkoorden maar ook bijtringen (ook mogelijk met de naam van de kleine), hoe leuk is het om deze samen te combineren? Natuurlijk kun je ze ook los kopen dit al vanaf €4.95,- tot €8.95,-

Voor €39.95,- koop je ook een mooie baby-gym voor de motoriek van de kleine te stimuleren, deze zijn ook geheel zelf samen te stellen. Momenteel staan er 2 mooie voorbeelden op de webshop, maar stuur kideas.nl gerust een berichtje en je wordt met alle liefde vriendelijk geholpen.

Als laatste hebben ze ook nog leuke geboorte koffertjes, deze zijn eigenlijk al helemaal klaar om direct cadeau te doen hoe fijn is dat? Wat zit er in het geboorte koffertje:

  • 1x paar schoentjes met sterren
  • 3x pampers luiers maat 2
  • 1x boekje woezel en pip
  • 1x speenkoord met of zonder naam
  • 1x bijtring met of zonder naam

De koffertjes zijn er in de kleuren: roze, blauw en grijs.

Dit koffertje koop je kant en klaar vanaf €21.95,- dus heb je binnenkort een babyshower of ga je op kraamvisite? Neem dan zeker even een kijkje.

Wij zijn fan van kideas.nl en zouden hier zeker vaker iets bestellen, ook voor alle lieve zwangere vriendinnetjes om mij (ons) heen. Zijn jullie al nieuwsgierig? Ik zou zeggen neem snel een kijkje op de website of neem contact op via Instagram of facebook.

 

Donderdag 16 mei 2019

Reactie plaatsen

Reacties

@xavy.and.khloe
4 jaar geleden

Wat een onwijs leuke items!!!

Kristel brouwers dijkhuizen
4 jaar geleden

Ideaal toch die van ons waren beide niet zo'n fiepers hahah. De producten zien er super tof en netjes uit

Jade-Riley
4 jaar geleden

Wat een leuke speenkoorden! Vooral de geboortekoffer is erg leuk om cadeau te geven 😍