Goedgemerkt.nl

 

De angst van iedere ouder, je omdraaien en je ziet nergens meer je kleine. In paniek ga je overal zoeken en de vragen stormen door je hoofd, wat als…

 

Vroeger schreven ouders altijd nummers met pen/stift op de armen van hun kindje, maar namaten de dag voorbijging was dit er vaak al af. Tegenwoordig zijn hier veel handigere en mooiere producten voor. Zo verkoopt goedgemerkt.nl hele mooie siliconen armbandjes in verschillende maten en kleuren. Hierin kun je de naam van je kleine laten graveren en hoe handig, je telefoonnummer. Daarnaast verkopen ze ook nog hele mooie SOS-naamplaatjes. Bij de SOS-naamplaatjes wordt de tekst onuitwisbaar in het plaatje geponst. Het fijne hiervan is dat er naast de naam van de kleine er ook plek is voor twéé telefoonnummers.

 

Gaat jouw kindje naar het kinderdagverblijf, school, een kinderfeestje of andere leuke dingen ondernemen waar nog meer kindjes zijn? Dan gebeurt het vaak dat het jasje uitgaat, er ergens een knuffel rondslingert of er ligt reservekleding. Natuurlijk is jouw kindje niet de enige en hoe weten ze later nog van wie wat is en dat het niet met het verkeerde kindje mee naar huis gaat? Goedgemerkt.nl heeft hele mooie instrijk naam labels, deze zijn makkelijk aan te brengen in de kleding van je kleine. Natuurlijk kan je ze ook strijken op de knuffel van je kleintje of andere textielproducten. Ben jij niet van het strijken? Geen probleem er is ook een hele mooie kleding stempel te bestellen. Vlugger en makkelijker kunnen ze het haast niet voor je maken. Bij de stempel is een vlakke ondergrond wel belangrijk.

 

Zodra je op pad gaat met je kleine gaat er van alles mee aan speelgoed en accessoires, deze wil je liever niet kwijtraken en dat begrijpt iedereen. Goedgemerkt.nl heeft naamstickers die je overal op kan aanbrengen en die zelfs vaatwasser- en magnetron bestendig zijn.

 

Zowel de naamstickers als de instrijk labels kan je zelf ontwerpen, er zijn verschillende kleuren en afbeeldingen. Ook zijn er thema stickers van bijvoorbeeld Nijntje en Disney of met glitters, want welk meisje houdt daar nou niet van? Hierdoor kan je samen met je kind(eren) kijken welk plaatje hun zelf leuk vinden zodat zijzelf het ook herkennen in bijvoorbeeld hun jasje.

Goed om te weten : de instrijk labels gaan +/- 200 was- en droogbeurten ( in de droger ) mee.

 

Al met al maakt goedgemerkt.nl het een stuk makkelijker de ouders van een kindje terug te vinden door een simpel telefoontje, maar natuurlijk kan er ook gebeld worden naar de ouders wanneer er iets is gevonden waar een leuke sticker op zit met naam en telefoonnummer of een instrijklabel met deze gegevens.

 

Woensdag 14 augustus '19

Reactie plaatsen

Reacties

Amber
5 jaar geleden

Waaah must-haves, toen ik ze zag op je insta heb ik een mindnote gemaakt! :D

Rox
5 jaar geleden

Door jouw wil ik de kettingen !

Lisanne
5 jaar geleden

Super handig! Vooral die armbandjes 😍

Kristel
5 jaar geleden

Hoe handig je weet het tegenwoordig maar nooit in 1 fractie kan je ze kwijt zijn. Eigenlijk nog niet zo'n slecht idee. Ik ga is even een kijkje nemen

Mom
5 jaar geleden

Ooo wel heel tof die bandjes😍. Goed idee wanneer hij weer naar de opvang gaat. Ik ga het onthouden.