Ghazoo

 

Grijp je vaak mis als je een luier wil pakken? Of vergeet je iedere keer je voorraad aan te vullen? Dan is Ghazoo wellicht iets voor jou!

 

Wat is Ghazoo en hoe werkt het?

Via Ghazoo worden er luiers bij jou thuisbezorg. Je kan zelf aangeven om de hoeveel weken jij luiers wilt en natuurlijk ook welke maat jij graag ontvangt. Wil je de luiers toch sneller achter elkaar of juist wat meer tijd ertussen? Dan kun je dit ieder moment aanpassen, natuurlijk geldt dit ook als je toch een kleinere of grotere maat wilt van de luiers.

 

Ghazoo luiers zijn dermatologisch getest en goedgekeurd, dat is natuurlijk altijd erg belangrijk want iedereen wilt het allerbeste voor zijn/haar kleine. Daarbij hebben alle luiers een geweldig leuk en uniek design, hierdoor is het helemaal niet erg als je kleine is een keer in zijn/haar luier rond huppelt.

 

Wij hebben de luiers ook uitgeprobeerd bij Boyd en zullen deze zeker aanbevelen aan andere ouders. Het is een ideaal concept als je veel weg bent van huis of het gewoon erg druk hebt en hierdoor soms een pak luiers vergeet te halen. Daarbij heeft Boyd tijdens het dragen vaan deze luiers geen last gehad van rode billetjes, al moeten wij zeggen dat Boyd geen gevoelige huid heeft. Natuurlijk had het wel zo kunnen zijn dat die op deze luiers wel zou reageren, al had ik dit natuurlijk niet zomaar verwacht en al helemaal niet omdat ze dermatologisch getest zijn.

 

Twijfel je of de luiers geschikt zijn voor jou kleine? Je kan een proefpakket bestellen tegen de verzendkosten (€6.95). Een abonnement op Ghazoo is altijd op te zeggen zo zit je er nooit aan vast en kom je niet voor onverwachte kosten te staan!

 

Dinsdag 06 augustus '19

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.