De kleine keuken & De kleine badkamer

 

De kleine keuken bestaat al enige tijd ( sinds 2012 ) en regelmatig kochten wij hier lekkere koekjes van voor Boyd, de chocoloco’s en de superheldjes zijn hier het meest favoriet. Ook kochten wij de teckels chipjes deze vond Boyd erg lekker, maar mama kon wel achter Boyd aan om alle teckels steeds terug in het bakje te doen tot het bakje leeg was ( Boyd maakte er een Teckel feestje van op onze vloer ). De appelkaneel stengels vielen meer bij papa in de smaak dan bij Boyd, die zijn dus dubbel getest, al at Boyd ze wel altijd op maar iets minder snel.

Tijdens ons vakantie in center parcs mochten wij voor ons nieuwe producten testen : fruitjes, koko’s & aardbeien havermout en de haver & boekweit pap. Het was een feestje om dit leuke pakketje te ontvangen en te openen, daarbij was het voor Boyd een feestje om alles lekker uit te proberen.

 Als eerste kreeg Boyd onderweg de fruitjes, dit zijn een soort rozijntjes die zijn gemaakt van appels, aardbei, framboos en abrikoos van 100% fruit dus gezonder kun je je het niet bedenken. Bij het na bed brengen van Boyd heb ik gekozen om de haver & boekweit pap in de fles te doen, altijd spannend iets nieuws uitproberen voor een nacht maar de fles ging op en Boyd sliep heerlijk de nacht door en natuurlijk kreeg hij de rest van de vakantie dit ook door zijn slaapflesje heen. De haver & boekweit pap kan je dus in een papfles doen door minder schepjes in de fles te doen, maar je kan er ook een lekker papje in een schaaltje van maken. De derde ochtend van onze vakantie heb ik Boyd een bordje aardbei & kokos havermout papje gegeven, waar ik had verwacht dat die deze heel lekker vond en zo had opgegeten was dit helaas echt een strijd, of dit nou kwam omdat die het echt niet lekker vond of omdat hij onze heerlijke luxe broodjes op de tafel toch interessanter vond. Nu we eenmaal weer thuis zijn geven we Boyd nog steeds een heerlijke papfles en hebben we het havermout papje opnieuw geprobeerd, hij at het dit keer wel op zonder enig probleem.

Eenmaal thuis moesten wij weer boodschappen doen en kochten we dit keer de pindakaas voor op Boyd zijn broodje, die gaan we dus ook snel uitproberen.

“Goede voeding is van levensbelang  voor je kleine, daarom is over elk ingrediënt nagedacht, voedzaam, lekker en 100% biologisch”

BIG NEWS    – De kleine badkamer -

Nou ja big news, voor ons wel. Wij wisten niet dat de kleine keuken ook nog verzorgingsproducten verkocht, dit onder de naam “De kleine badkamer”. Hoe leuk is dat, ook hiervan mochten wij drie producten testen, en deze mama zou zichzelf niet zijn als ze die niet ook bij zichzelf zou testen.

Wij mochten de Sheabutter zalf, de bad- en doucheolie en de shampoo testen, alleen de flesjes en het blikje waren al onwijs mooi.

Als aller eerst vulde wij een bad met de heerlijke bad- en doucheolie, wat rook dit meteen heerlijk maar ik kon de geur niet direct plaatsen . Natuurlijk heb ik even het flesje gelezen en wat bleek, de geur was Roos en direct dacht ik oh ja nu ik dit lees. Na het badderen spoelen wij Boyd altijd nog even af onder de douche ( dit kon op vakantie ook heerlijk in bad ), meteen wassen wij dan zijn haartjes. Na het douchen waren zijn haartjes onwijs zacht, en ze roken ook al zo heerlijk.

Nice to know : omdat de kleine badkamer geen chemische ingrediënten heeft gebruikt schuimt de bad- en doucheolie niet & de producten zijn dermatologisch getest.

He bah tandjes, jullie weten vast wat dit zo nu en dan bij zo kleine kan beteken “vieze luiers”. Oh nee hierna volgde de rode billetjes voor het slapen gaan hebben wij daarom de shea butter zalf gebruikt en de volgende ochtend direct weer, die middag bij het verschonen had hij meteen al geen rode billetjes meer. Van rode billetjes, naar geheelde zachte billetjes in een halve dag wij zijn ook over dit product dus tevreden.

Zelf heb ik zoals ik al hierboven benoemde ook wat producten getest van de verzorgingslijn, nouja wat eigenlijk alle. De bad- en doucheolie natuurlijk toen ik met Boyd samen in bad ging, de shampoo heb ik gebruikt tijdens het douchen en de shea butter zalf voor mijn altijd zo droge handen. Samen met Boyd in bad word nog fijner met de olie en de zalf maakte mijn handen echt weer zacht. Helaas kan mijn haar niet zonder conditioner anders was ik de shampoo ook zeker voor mezelf blijven gebruiken.

 

Al met al raden wij zowel de kleine keuken als de kleine badkamer aan iedereen aan, want wie wilt nou niet het beste voor zijn/haar kindje(s) ?

Online kan je de kleine keuken en de kleine badkamer vinden maar ook in menig super markt en niet te vergeten al die onwijs leuke baby beurzen !

Dus waar wacht jij nog op ? Bestel snel en ervaar zelf al die geweldige producten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.