By LM

Een website vol leuks, van woonaccessoires tot gepersonaliseerde cadeautjes. Er is zoveel keuze dat je wel even bezig bent als je de hele site goed wilt bekijken, maar dit is niet erg want je kijkt je je ogen ooit van wat er allemaal te koop is.

 

Wij zijn enorm fan van By LM en hebben al verschillende samenwerkingen gedaan, van sinterklaas tot valentijn en wij hopen natuurlijk dat er nog een hoop nieuwe samenwerkingen aan komen. Ook heeft By LM mij geholpen voor te gekke keycords voor de bewoners op me werk zo heeft iedereen zijn eigen en dat met naam, en wat waren alle bewoners onwijs blij. Voor Boyd zijn verjaardag wilde wij heel graag goodiebags maken voor alle kindjes die kwamen, maar wat doe je hierin ? By LM heeft zo breed assortiment dat wij vrij snel samen op het idee kwamen, voor de jongere kindjes een bakje waar de snoepjes in kunnen of een speen en voor de wat oudere kindjes een drinkbeker met hun naam. Om het nog eens helemaal af te maken deed ze er voor de kindjes  een strijkapplicatie in met “#kidslife” , wat werd de goodiebag leuk ontvangen en wat waren de reacties op de bakjes en de bekers onwijs leuk.

 

Wij merkte al langere tijd dat we iedere keer aan het graven waren in de luiertas als we iets nodig hadden aan medicatie ( dit omdat Boyd regelmatig een pufje nodig had, neusspray, oordruppels of verzachtende druppels voor zijn tandjes), we wild hiervoor graag een kleiner tasje erbij hebben die dan in de luiertas zou passen. Dit hebben we samen met By LM besproken en zo kwamen we tot het leuke idee van een EHBO KIT, ideaal en handig in gebruik deze raden we dus ook aan om te bestellen. 

 

Wat heeft BY LM nou allemaal echt te koop ?

  • Woonaccessoires
  •  Persoonlijke cadeautjes
  •  Bedrukt textiel
  • ; Daarbij is het mogelijk om je eigen (werk)textiel te laten bedrukken
  • Stickers in alle maten en kleuren voor verschillende doeleinden, deze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt

 

Is dit alles wat By LM biedt ? nee zeker niet,

zoals je al kan lezen is By LM heel creatief en dat uit zich ook in de rest wat zij doet.

Ze geeft namelijk ook creatieve workshop en creatieve kinderfeestjes.

 

Maar heb je zelf een idee of iets wat je zelf niet uitgewerkt krijgt ?

By LM wilt met alle liefde kijken of zij kan helpen hierin en het uitwerken zoals bedacht.

 

Wij hebben een paar vragen gesteld aan

By LM en dit waren de antwoorden ;

 

Wie ben jij ?

Ik ben Linda Matena, 41 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen van 13, 16 en 19 jaar oud.

Hoe kwam je erop om By LM te starten ?

Eind 2014 kwam ik geheel onverwachts zonder werk te zitten. Ben toen weer meer de creatieve activiteiten op gaan pakken. Kreeg steeds meer te horen daar moet je wat mee gaan doen. Ben toen een ondernemingsplan gaan schrijven. Daarna onder het mom niet geschoten is altijd mis begonnen. 1 juni 2019 is dat alweer 4 jaar geleden.

Wat vind je het leukste om te doen ?

Ohhh lastig, eigenlijk vind ik alles wel leuk wat ik doe. Denk dat ik de variatie erin het meest leuk vind, Dingen die ik niet leuk vind gooi ik er eigenkijk meteen weer uit. Moet wel leuk blijven natuurlijk.

Wat is het minst leuke ?

De administratieve kant vind ik de meest vervelende, maar die kan ik grotendeels bij mijn boekhouder neerleggen, dat scheelt weer.

Wat zou je graag nog willen bereiken ?

Mijn wens is toch wel om eigen workshopruimte  te hebben om creatieve workshops in te kunnen geven en groepen kan ontvangen voor een creatief kinderfeestje, vrijgezellenfeesten of andere creatieve uitspatting.

Wil je zelf nog iets kwijt ?

Leuk dat jullie mij gevraagd hebben en hoop zeker op een nog lange, leuke samenwerking met te gekke acties.

 

Woensdag 13 maart 2019

 

Reactie plaatsen

Reacties

Kaylee
5 jaar geleden

Super leuk gedaan!!

Judith mulderij
5 jaar geleden

Wat een leuke blog zeg!
Super leuk om te lezen en ook mooie foto's om er een beeld bij te krijgen.
By LM heeft super leuk spulletjes!

X Judith