Bobike

 

Boyd werd toch echt te groot voor het zitje voorop en werd het dus tijd voor een fiets zitje achterop. Er zijn zoveel soorten en zoveel verschillende merken, waar moeten we beginnen? Wij hebben op een rijtje gezet wat wij nou echt belangrijk vinden voor een fietszitje.

 

  • Veiligheid
  • Comfort voor Boyd
  • Makkelijk over te zetten
  • Snel in en uit het stoeltje maar wel veilig
  • Hygiëne
  • Waterbestendig

 

Maar waar vind je nou een stoeltje die dit allemaal heeft, wij hebben het hele internet afgezocht en wat zijn er nog veel fiets stoeltje die niet aan al onze eisen voldoen. Daarom zijn we ook nog langs een fietsenzaak geweest om daar te kijken, we zagen veel leuke stoeltjes maar die na ons idee toch wat slap waren.

 

Eindelijk vonden wij een merk dat meerdere stoeltjes had die aan onze eisen voldeed en dit merk had zoveel keuze voor ons dat we ons er verder in zijn gaan verdiepen.

Bobike werd het merk waar wij een fiets zitje van wilden achterop, leuk weetje ik werd vroeger ook veilig vervoerd in een bobike zitje.

 

Bobike Go

 

Het zitje waaruit eindelijk onze keuze naar uit is gegaan, een mooi strak design die makkelijk is aan te brengen. Daar waar mijn man eigenlijk altijd alles moet bevestigen kon ik dit zitje zelf makkelijk op mijn fiets zetten. Dit was natuurlijk een van onze eisen maar het blijft de vraag of dit ook werkelijk zo makkelijk gaat, hij is zo over gezet van mijn fiets naar die van mijn man in nog geen 5 minuten tijd.

 

Waterbestendig is het zitje al van zichzelf en met een doekje kan je hem zo droog maken, maar er is meer. Bobike heeft mooie regenhoezen die je over het zitje heen kan doen als de fiets buiten moet blijven staan, zo kan jou kleintje altijd op een droog zitje zitten.

 

Veiligheid en comfort stonden toch wel bovenaan onze eisen lijst.

We hebben al meerdere lange stukken gefietst en Boyd zit na ons idee goed in het stoeltje, je kan de riempjes goed verstellen en ook de voetstandaards. Daar waar die goed kan aangeven als die niet goed zit was die nu stil en zag hij er tevreden uit.

Door het handige klik systeem van de veiligheidsriempjes die samen tot één komen is het gemakkelijk Boyd vast en los te maken en natuurlijk kunnen wij met mooie siliconen riempjes ook zijn voetjes vast maken zo hebben we geen last van los bungelende beentjes. Ook verkoopt bobike bij de Bobike Go bijpassende kinderhelmpjes in dezelfde kleuren als de stoeltjes.

 

Buiten de veiligheid van Boyd om vinden wij de veiligheid voor het stoeltje ook erg belangrijk, in nog geen jaar tijd zijn 2 van onze fietsen gestolen en zoals jullie vast wel begrijpen zijn wij erg zuinig op onze spullen. Zoals ik eerder al vermelden kan je het fiets stoeltje in nog geen 5 minuten overzetten en was ik bang dat het stoeltje daardoor ook snel zou worden gestolen. Gelukkig had bobike ook hieraan ook gedacht en zijn er verschillende sloten te koop om het fietszitje op slot te zetten met een cijfercode.

 

Zijn jullie nou ook zo enthousiast geworden over de zitjes van Bobike ? via de link hieronder komen jullie op hun website, hierop staan alle huidige voor en achter fietsstoeltjes en natuurlijk alle handige accessoires. 

 

Een keuze kunnen maken maar hem liever niet online kopen via een willekeurige verkoper?

Op de site van bobike staat een kopje “waar te koop” als je hier op drukt kun je je stad of postcode invullen en krijg je een lijstje met waar bij jou in de buurt bobike word verkocht.

 

Wij hopen dat jullie net zoveel mooie en veilige kilometers mogen maken met bobike als wij en dat jullie de net zoveel plezier zullen hebben van de zitjes en accessoires als wij.

 

PS. vergeet je fiets met dit weer niet in de schaduw te zetten, ook de zitjes worden helaas warm/heet. Zo voorkom je verbranding bij je kleintje.

 

Vrijdag 5 juli '19

Reactie plaatsen

Reacties

Kristel brouwers dijkhuizen
5 jaar geleden

Goed bezig meid en veiligheid is zeker het belangrijkste maar zo te zien komt dat helemaal goed. Leuke blog

Corine
5 jaar geleden

Wauw wat een toffe blog! En gaaf zitje die wil ik ook wel!!

Lisanne
5 jaar geleden

Jaa hier ook bobike! In eerste alleen voor t uiterlijk maar ook voor gebruik heel erg fan! Ik wist niet dat ze helmen hadden! Dus die neonkleurige moet ik snel inruilen voor een bobike!

Lisanne
5 jaar geleden

Het is altijd zo moeilijk als je een ander zitje moet. Wij hebben paar maand geleden ook een bobike aangeschaft en ben er zelf ook dik tevreden over! Top merk!

Samantha
5 jaar geleden

Mooie blog weer!! Wij hebben nog een oude serie van bobike liggen. Maar levi kan nog prima in het voorzitje zitten.. Maar ik ga ook eens deze die jullie hebben bekijken

Eline Grim
5 jaar geleden

Zoooo mooi! Als Senn te groot is voor het bobike voorzitje gaan we sowieso over op deze!

Melissa
5 jaar geleden

Wij waren toen zo aan het twijfelen tussen deze & de yepp.. uiteindelijk toch voor yepp gegaan omdat deze niet heet word in de zon...

Joyce
5 jaar geleden

Thanks voor dit stukje was toevallig opzoek naar een zitje.

Minke
5 jaar geleden

Altijd moeilijk om te kiezen uit fiets stoeltjes!
Door je verhaal is de keuze een stuk makkelijker.
Dank je wel!

Marit Van Veenendaal
5 jaar geleden

Ik zal hem even doorsturen naar een paar vrienden met kleintjes, wie weet hebben ze er wat aan!