Bakker snoep

 

JUMMIEEEE, het eerste wat in me opkomt als ik aan bakker snoep denk. Wat een geluk hebben wij dat we met deze leuke markt kraam een samenwerking mochten doen, en wat waren we blij toen we het tasje op haalde en in het tasje keken. Natuurlijk kon ik het niet laten om meteen wat bij te kopen, lekkere koekrepen, maltesers en 2 zakken M&M crispy.

 

TESTEN MAAR :

Wie wilt dit nou niet testen, wij zijn begonnen met het zakje vol schepsnoep ( jawel ik heb alles netjes gedeeld met mijn man ). Hoe fijn is het dat je gewoon een zakje van alles wat hebt ? Niet 1 zakje open maken en na 2 snoepjes denken ik heb zin in iets anders ? Dit kan natuurlijk als je bij bakker snoep op de markt langs gaat en je het thuis lekker in je snoep-pot stopt ( als de zak dit redt en niet onderweg al leeg is ).

 

Als tweede probeerde we de mix bonbons uit tijdens een potje “mens erger je niet”, ik hou van chocola en dus zijn bonbons echt altijd een goed idee om aan mij te geven! De chocola smaakte zo goed en dit kon Boyd de volgende dag beamen. Omdat ik het schaaltje niet had opgeruimd en nog wat wou bewaren voor de dag erna, vond Boyd het schaaltje eerder dan mij. Oh oh lief klein draakje, wat stond die heerlijk te smullen. Dus ook Boyd heeft de mix bonbons goed gekeurd !

 

Joehoee nog meer bonbons …

 

Als derde was het tijd voor de zeebanket, dit is normaal al wel een van mijn favorieten soorten chocola want zo doosje houdt het hier nooit een week vol tot die in de prullenbak beland ( uh ja helemaal leeg ). Lekker en mooi, dit waren speciale lente zeebanket bonbons.

 

OH NO LAST ONE

 

Aan alles komt een einde ( nou ja einde we gaan gewoon terug om meer in te slaan ), dropjes is altijd een goed idee. Ik vind dropjes zo lekker gewoon voor in me tas, dit zodat ik waar ik ook ben even iets heb om van te genieten. Iedere keer was het een verassing wat ik pakte want het was een mix aan lekkere dropjes, van de bruine salmiak dropjes tot halve maantjes en van kokkinnetjes tot mint/dropstaafjes.

 

Tussendoor had Boyd ook nog eens onwijs veel geluk, waarom ? Bakker snoep had ook onwijs lief aan Boyd gedacht, spekjes en banaantjes ( wij hebben hier ook echt wel van gesnoept hoor ). Boyd genoot hier echt van en het is dat die nog niet kan praten, anders had hij me direct terug gestuurd om meer te halen.

 

Bij het ophalen kon mij geluk niet meer op, want wat zag ik staan bij Bakker Snoep ? Hele lekkere koekrepen. De Twix – koekjes, misschien kennen jullie deze nog wel van een paar jaar geleden. Deze waren altijd te krijgen bij een bekende drogist maar ondertussen helaas al een paar jaar uit het assortiment, maar voor de liefhebbers REN SNEL NAAR BAKKER SNOEP WANT DIE HEBBEN HET WEL.

 

Bij Bakker Snoep is gewoon heel veel lekkers te vinden en voor goede prijzen en aanbiedingen, wanneer en waar kan je ze vinden :

 

Iedere dinsdag in Hoograven / Smaragdplein van 09:00 tot 14:00

Iedere woensdag in Ondiep / Plantage van 09:00 tot 13:00

Iedere vrijdag in het centrum van Utrecht / Vredeburgplein van 10:00 tot 17:00

Iedere zaterdag in het centrum van Utrecht / Vredeburgplein van 09:00 tot 17:00

En in Delft van 09:00 tot 17:00

 

Mocht je vragen hebben, kun je Bakker snoep altijd een berichtje sturen.

Ook zo trek gekregen van deze blog ? Neem snel een kijkje bij Bakker snoep op de markt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.