Mippaa - Stair trainer

Onze kleintjes ontwikkelen zich mega snel, van kruipen tot lopen. Voor we het weten klimmen ze de trap op, dit op handen en voeten.

Wij ontvingen een mooie Mippaa stair trainer, een extra trapleuning die je zonder gaten vast maakt aan je huidige leuning. Je ontvangt een doos met “buizen”, tussenstukken, ophangsystemen, uiteraard schroeven en een speciale kniptang.

 

Door de mippaa stair trainer, is er een lagere trapleuning speciaal voor jou/jullie kleintje(s). Boyd had het in 1.5 week helemaal door, vanaf dat moment wilt die het ZELLUF DOEN.

Het is veel veiliger, uiteraard wel nog steeds onder toezicht. Daarbij voelt Boyd (in dit geval) zicht echt groot en onwijs stoer.

Met vragen kan je altijd terecht bij Mippaa door ze een berichtje te sturen, ze helpen graag en denken mee wat het beste bij welke trap past.

 

Boyd vind het onwijs leuk, daar waar die eerst heel onzeker was loopt die de trap nu zelf op en af. De trap af duurde wat langer, dit omdat hij zich meer concentreerde op hoe hoog de trap wel niet was. Wij hebben hem keer op keer gewezen op het goed vasthouden van zijn EIGEN trapleuning, zo ging het steeds beter. 

 

Buiten dat het onwijs handig is en dat Boyd het leuk vind is het een mooi stevig product dat ook nog goed in ons interieur past.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

corine Teunissen
3 jaar geleden

Geweldige oplossing dat wil je toch gewoon! Is echt een stuk veiliger.