Mijn liefste boek

 

Nog voor ik was bevallen van Brody ontvingen wij echt onwijs leuke post, 2 gepersonaliseerde boekjes van mijn liefste boek. 1 Speciaal voor Boyd en ook al vast een boekje voor Brody ( deze lezen wij nu ook voor aan Boyd, alleen veranderen we dan de naam tijdens het lezen ).

 

Wij mochten zelf 2 boekjes uitkiezen voor Boyd was deze keuze vrij snel duidelijk, "Boyd houdt van auto's". Dit boek neemt Boyd mee op pad, zo gaat Boyd in het boek langs een sleepwagen, postbode, brandweer en nog veel meer te leuke auto's. We willen niet te veel verklappen over de inhoud van het boekje, want wij raden echt aan de boekjes zelf te bestellen. In het boekje "Boyd houdt van auto's" staan er ook wat leuke opdrachtjes, zo leert hij er ook nog wat van.

 

Voor Brody kozen we het boekje "Weltrusten Brody", hierin word Brody mee genomen in alles wat je doet voor je naar bed gaat. Tandjes poetsen, handjes wassen en alles en iedereen welterusten zeggen. Brody heeft een eigenwijs beertje die niet wilt slapen, eigenlijk is Brody dit beertje maar Brody geeft het beertje een beetje de schuld. Ook over dit te leuke boekje willen we niet teveel verklappen behalve dat wij hem echt super leuk vinden.

Tijdens het bestellen kan je alle boeken grotendeels personaliseren, wat kan je dan precies personaliseren?

 

Natuurlijk het geslacht van je kindje zijn/haar naam, de huidskleur en haar kleur. Door het personaliseren lijken de tekeningen een beetje op jou kindje. Maar ook voor de ouders heb je deze opties en de plaats waar jij/jullie en je kindje(s) wonen.

Er zijn zoveel soorten boeken echt teveel om hier allemaal op te noemen, neem daarom zeker een kijkje en bestel zo’n leuk boek!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.