Livingstickers

 

Een webshop waar je je ogen blijft uitkijken, van leuke kleding voor baby tot volwassenen tot decoratie voor in huis. Daarbij houdt living stickers rekening met de wensen van de klant, wil jij het net iets anders? dan willen ze samen met jou kijken naar de juiste oplossing zodat het geheel naar wens is.

 

Bij ieder thema verzint living stickers weer iets leuk, zo zijn net de feestdagen geweest en hadden ze echt de meest leuke shirtjes voor de kinderen maar ook te gekke kerstballen en komt er voor volgend jaar iets heel gaafs ook voor in de kerstboom. Nieuwsgierig? Hou ze dan  het komende jaar zeker in de gaten zodat je tegen kerst 2020 als eerste op de hoogte bent.

 

Van living stickers kregen wij een super tof pakket met de leukste dingen erin. Natuurlijk wil ik met jullie delen wat wij hebben gekregen en wil ik daarbij de kwaliteit vermelden van de producten.

 

Een camera riem met mijn instagram naam erop

Dit wilt iedere insta mommy/daddy die graag alles op de foto zet, zo kan je tijdens het fotograferen je camera even om je nek hangen zodat je hem niet kwijtraakt. Daarbij vind ik het heel tof dat je een bedrukking na wens kan aangeven en ook nog in de kleur die jezelf wilt. De camerariem is van stevige en mooie kwaliteit

* Helaas moeten we vermelden dat deze zijn uitverkocht en niet meer terug komen.

 

Witte sweater en een T-shirt voor Boyd

Iedereen weet het waarschijnlijk wij zijn gek op zwart en wit kleertjes voor ons zelf maar ook zeker voor Boyd, daarom waren wij ontzettend blij toen we 2x iets wits voor Boyd in de doos aantroffen. Op het witte shirtje stond voorop op de borst de naam van Boyd en achterop zijn rug WILD BOY geheel passend en op de sweater een grote B op de rug en daardoorheen Boyd zijn naam ontzettend stoer dus. Beide hebben wij nu al meerdere keren aangehad en dus gewassen en tot nog kunnen we zeggen dat het beide mooi blijft na het wassen, het wordt niet pillig, geen scheurtjes in de tekst en geen verkleuring in het wit te vinden.

 

2 sweaters voor mijn man en mezelf

Ondanks dat manlief liever niet twint is die gek op deze sweater, warm, stretchy en zacht van binnen en buiten. Alles wat hij ervan vindt kan ik direct beamen en wat deze sweaters nog stoerder maakt ik dat er op de rug de leuke tekst Dad/Mom is bedrukt. Ook deze zijn na het wassen nog heel mooi en niet geheel onbelangrijk nog steeds op maat (zelfs nadat ik die van mezelf per ongeluk in de droger had gestopt).

 

Paper bag voor Boyd zijn speelgoed

Ik was ontzettend bang dat deze heel snel kapot zou gaan, aangezien die natuurlijk gewoon van papier is uiteraard wel wat steviger papier dan standaard papier. Ook Boyd gooit ze speelgoed erin en trekt het er met een hoop kracht er weer uit, gooit de zak omver en trekt hem leeg. Godzijdank is de zak nog steeds heel en mooi, daar waar die eerst zonder kruik stond heeft die nu wat kreukels in het papier wat de paper bag eigenlijk nog wat stoerder maakt. Sinds we weten dat we gaan verhuizen heb ik hem snel terug in de kast gelegd zodat we hem met 100% zekerheid heel mee kunnen nemen naar het volgende huis.

 

Uiteraard is er nog veel meer te vinden dan dit te gekke pakket wat wij hebben mogen ontvangen en zullen wij de kast van de kleine ook verblijden met iets leuks van living stickers. Buiten de super kwaliteit van alles om en dat het met veel geduld en liefde word gemaakt, zijn de prijzen ook super fijn voor onze bankrekeningen. Neem dus zeker snel een kijkje op de site of op instagram/facebook.

 

Daarbij kan ik jullie verklappen dat Boyd en de kleine man die wij in april verwachten nog vaak te zien zullen zijn bij living stickers, hoe leuk is da

Reactie plaatsen

Reacties

Joiya.noe
4 jaar geleden

Wat een fijne blog, fijn on te lezen dat alles van zulke goede kwaliteit is, ook wij hebben een shirtje van livingstickers en blijft ook erg mooi in de was! Top kwaliteit dus!

Samantha
4 jaar geleden

Wat een leuke blog. Mooie ervaring met de kleding en meer. Je verteld het erg leuk en maakt nieuwsgierig. Je bent trouwens een t vergeten bij je aller laatste woordje. Maar kan ook typisch utregs zijn natuurlijk hahaha

@dragodirk
4 jaar geleden

Leuk om je ervaring erover te lezen! Zo'n camera riem is ideaal, wij hebben hem gewoon met merknaam vd camera🙈
Sowieso is het altijd top als ook de shop met je meedenkt om net die touch anders te hebben of te maken als standaard!
Altijd fijn als de kwaliteit goed blijft, zelf na een x per ongeluk in de droger te hebben gezeten!
Ben benieuwd naar al het moois wat er nog komen gaat voor jullie als ukje er is😉