Happy Horse

 

Wie kent ze niet die lieve en vooral mooie konijnen van happy horse, ik denk dat er in ieder huis wel 1 te vinden is. Ze zijn heerlijk zacht en in zoveel mooie kleuren te verkrijgen, als je mij vroeg wat is happy horse? had ik voor Boyd werd geboren gezegd "dat zijn toch die konijnen knuffels?" niet wetende dat er veel meer soorten waren.

 

Toen ik zwanger was van Boyd kregen we een super lieve muizen knuffel cadeau, wat bleek deze was van happy horse. Vanaf dat moment kwam er steeds wat bij van happy horse en na de geboorte van Brody kan je beter geen happy horse zeggen bij ons thuis anders zakt ons huis in elkaar..

 

Van de bekende konijnen tot een muis, een kikker of een hond, er is zoveel keuze. Tot nog kunnen wij zeggen dat alle knuffels erg mooi en zacht zijn en dus zeker de prijs waard zijn. Pas had onze hond Boyd zijn lievelings konijn van happy horse te pakken en ik was toen zooo bang dat die kapot zou zijn, niets was minder waar want de knuffels zijn ook nog eens sterk.

 

Ondertussen kunnen wij niet weggaan zonder Boyd zijn blauwe happy horse konijntje, grote voordeel van deze knuffel is dat we aan het oor een speen kunnen vast maken en ook die niet meer kwijt raken.

 

Voor Brody hebben wij ondertussen een mega happy horse vriendenclub verzameld, erg leuk en het is onwijs schattig.

 

Wij raden deze knuffels zeker aan, mooi zacht en een goede kwaliteit. Daarbij is er enorm veel keuze uit verschillende leuke diertjes en kleuren. Leuk om te weten er zijn meerdere shops die de knuffels bedrukken met bijvoorbeeld naam en geboortedatum

Reactie plaatsen

Reacties

Happy Horse
4 jaar geleden

Wat een geweldig bericht om te lezen. Bedankt!! Wij hebben het gedeeld op Facebook. Wij hopen dat jij dat goed vind. Mocht dit niet het geval zijn halen wij het er weer af. Met vriendelijke groet Happy Horse