Aimees Box

 

Voor dat Brody werd geboren ontvingen wij een mega toffe box van Aimees Box.

Aimees Box is er in verschillende varianten, momenteel staan er meerdere thema boxen online dus zeker even kijken of er wat voor jou tussen zit. Het leuke en vooral goede aan deze boxen is dat ze allemaal duurzaam zijn.

 

Wij ontvingen de babybox mini

Deze zat echt vol met handige spulletjes voor Brody, Boyd maar ook voor onszelf.

 

Zachte koekjes van de Kleine keuken en een zakje knijpfruit van Ella’s kitchen, hier gaan wij Boyd heel blij mee maken.

Een super mooi speentje in de milky white kleur van HEVEA.

Een bijtring van Bioserie in de kleur groen (made of plants).

Van Naty een pak billendoekjes zonder toegevoegde rotzooi, zo dus ook geen parfum en hij ruikt toch echt lekker.

Een pakje tissues (handig voor de kraam tranen) van Cheecky panda gemaakt van bamboo

Lip Balm van Hydro Phil, deze zat in mijn vlucht tas en die had ik ook echt nodig met die droge lucht in het ziekenhuis.

Natuurlijke wasmiddel van Seepje, wellicht is deze bij vele al bekend en uiteraard zit hier ook geen rotzooi in enkel natuurlijke producten.

BUBBLES Shampoo en bath&shower deze zijn 100% organisch en ruiken zooooo lekker !

Luiers van het merkje Pingo  zacht voor de huid en milieu ( het is maatje 2 deze hebben wij dus nog niet kunnen testen helaas ) Deze luiers zijn aangeboden door Diapy een luier abonnement.

Van Milstone-world zit er een prachtige kaart bij   “me and my sophie”, deze geeft een voorproefje (mocht je de set gaan kopen) van hoe ze eruit zien.

 

Zelfs bij het verpakken is er gedacht aan de natuur, er zitten namelijk afbreekbare maischips in. Zodra deze maischips in aanraking komen met water lossen ze direct op, man ook blij want dit kan je blijkbaar gebruiken bij het vissen.

 

Al met al is zit deze box dus echt boordevol met producten voor jou en de kleine, speciaal samengesteld op duurzaamheid. Ideaal om cadeau te doen tijdens bijvoorbeeld een babyshower of als je op kraamvisite gaat.

 

Neem zeker even een kijkje op de site www.aimeesbox.nl voor de andere mogelijke boxen, super leuk om cadeau te doen. Leuk weetje, de waarde van de box is altijd meer dan wat je ervoor betaald.

 

De geweldige inhoud van de babybox mini !