Maisfingers

 

We willen als (groot-)ouders/verzorgers onze (klein-)kinderen allemaal verantwoordelijk laten snoepen,  in de praktijk komt het erop neer dat ze de heerlijke chipjes die op tafel staan zien maar ze mogen het niet. Toen ik de heerlijke "kinder/baby" chipjes in de winkel zag twijfelde ik eigenlijk geen moment en nam ik direct een zak Sore Maisfingers mee.

Tegenwoordig nemen we ze vaak mee naar verjaardagen, in de auto, uitjes naar bijvoorbeeld monkey town maar ook als we lekker in de tuin gaan picnicken. Een heerlijke verantwoorde traktatie!

Boyd was vrijwel direct fan, als ik het aan hem gaf in de auto op de achterbank moest ik het niet vergeten anders was de zak leeg. Zijn broertje krijgt ze sinds een paar maanden ook en die was ook direct verkocht. Tegenwoordig zijn er meerdere smaken en zelfs niet meer alleen voor baby's maar zijn er ook Junior maisfingers.

 

Voor baby's vanaf 6 maanden zijn er 3 smaken: Mais (Naturel), aardbei en banaan. (Baby Maisfingers)

Voor de junior vanaf 12 maanden zijn er 5 smaken: Mais (Naturel) , banaan/aardbei, appel kaneel, wortel pastinaak en wortel tomaat. (Junior Maisfingers)

Er is dus afwisseling genoeg en na mijn idee zijn de kinderen het NOOIT zat om hiervan te smullen.

 

Ideaal aan dit heerlijke tussendoortje is dat het ook vrijwel niet kruimelt, dubbel feest voor ons als ouders (wij eten trouwens af en toe lekker mee!)

 

Gelukkig zijn de heerlijke maisfingers tegenwoordig bijna in elke supermarkt te krijgen, op de website vind je alle verkooppunten : Verkooppunten | Maisfingers

Vergeet ook niet om hun Facebook op Instagrampagina te volgen! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.