Waar staan wij nu ?

 

Een jaar geleden begon ik met bloggen omdat ik dit heel leuk vond, helaas stopte ik hier al vrij snel mee omdat ik het niet leek te kunnen combineren of mezelf hier gewoon geen tijd voor gunde. Boyd was pas 4 maanden en hier wou ik optimaal van genieten, daarbij was me verlof voorbij en moest ik weer naar school en stage. Nu een jaar later ga ik het toch weer oppakken omdat ik het onwijs leuk vind om te schrijven, alleen ga ik het nu iets anders aanpakken. Vanaf nu zal ik niet meer alleen Blogs schrijven over ons maar ook over webshops onze samenwerkingen met hun of reviews van producten die we mogen testen.

 

Boyd is ondertussen alweer 1 jaar en voor mij idee is dat eerste jaar voorbij gevolgen, maar wat is er nou allemaal gebeurd in dit jaar en wat doen wij nu? Op Instagram zijn wij natuurlijk dagelijks te volgen en zien de meeste al veel van ons voorbij komen, helaas heeft niet iedereen Instagram en missen sommige dus het een en ander.

 

Boyd een heerlijk eigenwijs, ondeugend maar bovenal heerlijk lief mannetje met een onwijs sterke eigen wil. Als Boyd iets niet wilt doet hij dit ook niet, dit karakter trekje heeft die helaas toch echt van mij al kan dit ook wel een mooi karakter trekje zijn voor later. Boyd is onwijs sociaal, hij kijkt altijd wel eerst de kat uit de boom maar erna gaat de helemaal los. Hij weet precies wat wel en niet mag en zodra die iets doet wat niet mag zie je dit al aan zijn gezicht. Op het kinderdagverblijf zijn ze ook helemaal weg van Boyd en geven ze ook aan dat hij zich onwijs goed ontwikkeld en altijd lekker aanwezig is op zijn eigen manier. We kunnen niet meer dan trots zijn op Boyd, want wat maakt hij ons leven mooier dan mooi.

Helaas heeft Boyd het afgelopen jaar wel onwijs vaak een oorontsteking gehad waar hij 3 april eindelijk buisjes voor krijgt in de hoop dat hij hierdoor ( minder ) last zal hebben.

 

Robbie is onwijs druk geweest in ons huisje, zo heeft Boyd al nieuwe meubels in zijn kamertje omdat ik weer wat in mijn hoofd had. Ook heeft hij gelukkig onze keuken opgeknapt want deze paste zo niet bij ons en nu is dit zo mooi plekje in ons huisje geworden. Ik kan ook zeggen dat ik onwijs trots op hem ben hoe hij alles doet met Boyd deze twee samen zijn zo leuk gezicht en onafscheidelijk. Het gegier, gebrul en gelach kan uren doorgaan, hoe Robbie de blokken stapelt die Boyd dan vervolgens omgooit en dan helemaal dubbel ligt van het lachen het kan niet gek genoeg. Daarbij heeft ook Robbie het afgelopen jaar nog gestudeerd en wacht hem alleen nog een eindgesprek voor hij er een diploma bij heeft, vader-man-werknemer en student hoe zwaar het soms ook was hij heeft dit wel gehaald en daar mag ook hij zelf enorm trots op zijn.

 

Daarbij ben ik zelf natuurlijk terug naar school gegaan en heb ik 3 weken geleden mijn laatste vak afgerond en dat houdt in dat ik alleen nog mijn laatste examens moet afronden op mijn stage en hierover verslagen moet schrijven. Mijn stage is ondertussen niet meer alleen mijn stage want ik heb een onwijs mooi aanbod gekregen afgelopen september, mijn stage werd mijn baan. Onwijs trots natuurlijk want dit betekend dat ze vinden dat ik al een hoop in me heb ( ik benoem het zo omdat ik altijd vind dat ik er nog meer uit kan halen ). Daarbij kreeg ik ook aangeboden om via hun hierna een opleiding te gaan volgen, dat betekend dat ik intern een opleiding ga volgen helemaal passend bij de organisatie waarbij ik nu werk.

 

Donderdag 21 maart '19

 

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
5 jaar geleden

Super dat je het bloggen weer opgepakt hebt. Leuk om jullie te volgen, op instagram en nu ook in je blogs. Je leuks gezinnetje en jullie heerlijke mannetje.

Je mag ook zeker trots op jezelf zijn❤️

Hester
5 jaar geleden

Wat leuk dat je weer gaat schrijven 🤗 en wat fijn dat Boyd binnenkort buisjes krijgt! 💙

Kristel
5 jaar geleden

Wat doen jullie het toch goed samen toppers. Jullie mogen zeker samen trots zijn.